საფერავი-წითელი მშრალი ღვინო. წარმოებულია კახეთის რეგიონში საკუთარი ვენახებიდან, საფერავის ყურძნის ჯიშიდან. ღვინო ხასიათდება ჯიშური არომატითა და სასიამოვნო გემოთი.
თეთრი ნახევრად ტკბილი ღვინო. წარმოებულია კახეთის რეგიონში „გილენის“ საკუთარი ვენახებიდან, რქაწითელის ყურძნის ჯიშიდან; ღვინო ხასიათდება ნაზი გემოთი და სასიამოვნო არომატით.
ვარდისფერი ნახევრად მშრალი ღვინო. წარმოებულია კახეთის რეგიონში „გილენის“ საკუთარი ვენახებიდან; ღვინო ხასიათდება ჰარმონიული გემოთი, ხილის არომატითა და სასიამოვნო სიტკბოთი.
წითელი ნახევრად ტკბილი ღვინო. წარმოებულია კახეთის რეგიონში „გილენის“ საკუთარი ვენახებიდან, საფერავის ყურძნის ჯიშიდან; ღვინო ხასიათდება ხილის ჯიშური არომატით და სასიამოვნო ჰარმონიული გემოთი.
რქაწითელი-თეთრი მშრალი სამარკო ღვინო. წარმოებული კახეთის რეგიონში საკუთარი ვენახებიდან, რქაწითელის ყურძნის ჯიშიდან. აქვს ქარვის ფერი, ხავერდოვანი, ჰარმონიული გემო.
მზადდება ძველი, საშინაო რეცეპტების გამოყენებით, რომლებიც ქართულ ოჯახებში თაობიდან თაობას გადაეცემოდა. ახასიათებს მკვეთრად გამოხატული ბუკეტი, ჰარმონიული, სრული გემო ქიშმიშის არომატით და მსუბუქი სიცხარით.